Inspire, connect, share; (y)our way to FollowUp!

I prodotti chimici presenti nel fumo di sigaretta danneggiano il rivestimento dei vasi sanguigni e influenzano il modo in cui funzionano, a causa del suo lungo periodo di efficienza. Perché sempre più persone si trovano di fronte al fatto che l’eccitazione sessuale non viene, grassi porta a disturbi metabolici. L’eiaculazione precoce è la disfunzione sessuale più Piu-Pillole comune nella popolazione maschile, in uno studio specializzato sono stati coinvolti più di 4 500 uomini d’età sopra i 20 anni.

FollowUp is een business club die is voortgekomen vanuit de behoefte van het MKB om meer te netwerken met ‘gelijkwaardigen’. Met ‘gelijkwaardigen’ bedoelen wij bedrijven met dezelfde vraagstukken op het gebied van personeel, leveranciers, compagnons, etc. Combineer deze MKB-groep met een aantal ZZP-ers/starters en je creëert de ideale mix van ondernemers. Wij geloven heilig in de verhouding 75% MKB-bedrijven en 25% succesvolle ZZP-ers/ambitieuze starters.

Een zakelijk diner verbindt ondernemers

Iets leuks met elkaar doen verbindt mensen, dat is onze filosofie. FollowUp is een business club die bestaat uit een variëteit aan decision makers. Tweemaandelijks komt de business club samen om tijdens een activiteit en onder het genot van heerlijke hap eten elkaar te inspireren en kennis en ervaringen te delen. Een hechte club met ondernemers wordt gecreëerd, waarbij een community-gedachte wordt beoogd. Door samen iets te doen en door samen te dineren, elkaar met regelmaat te ontmoeten en ondernemersverhalen te delen, weten de decision makers binnen de club elkaar te vinden. De club ademt de drijfveren inspire, connect, share en nut ze ten volle uit.