Accountgegevens

Gebruikersnaam

Esther Witteveen

Bedrijfsnaam

Cubuz Facility Management BV

Contactpersoon

Esther Witteveen

Functie

eigenaar / projectmanager

Adres

Archipellaan 19

Postcode

2612 gb

Vestigingsplaats

Delft

Telefoon (vast)

084-8754332

Mobiel

06-23884008

E-mail

esther@cfmfacility.nl

Website

http://www.cfmfacility.nl

Aantal werknemers

0-5

Aantal freelancers

0-5

Branche

Advies / Consultancy

Social media 1

https://nl.linkedin.com/pub/esther-witteveen/32/197/586

Social media 2

https://www.linkedin.com/company/cubuz-facility-management

Werkzaamheden

Samen naar succes, zowel bouwkundig als facilitair. Cubuz Facility Management begeleidt elke stap maar kan ook de wandeling verzorgen. Het realiseren van nieuw- of verbouw is een ingrijpend proces voor een organisatie. Het vergt grote investeringen, veel tijd, energie en frustratie en het heeft een zware impact op het facilitair beheer. Door naast de bouw ook de facilitaire invloed te laten gelden wordt er direct een efficiƫntieslag gemaakt en zal de nieuwe huisvesting aansluiten bij het beoogd facilitair beheer. Immers, herinrichten is niet alleen (ver)bouwen, maar ook nadenken over werkplekinrichting, interne verhuizingen en optimaliseren van bedrijfs strategische processen.

CFM is de schakel tussen bouw en facilitair. Doordat wij beide talen spreken, zorgen wij in alle fases voor een efficiencyslag van het bouwtraject waardoor een kostenbesparing plaatsvindt. De kostenbesparing wordt gerealiseerd gedurende de projectfase en zal bij exploitatie renderen.

Bij een goede investering houdt men rekening met de onderhoudskosten die voortvloeien uit het bouwproject. Cubuz Facility Management berekend aan de hand van onderhoudscycli ook de uiteindelijke besparing op de langere termijn.

Samen naar succes. Een heldere, objectieve kijk op bedrijfsvoering. Bouwkundig, facilitair en bedrijfskundig.