Accountgegevens

Gebruikersnaam

Sylvia Broeseliske

Bedrijfsnaam

Broeseliske Van Vlijmen Advocaten

Contactpersoon

Sylvia Broeseliske

Adres

Laan van Waalhaven 482

Postcode

2497 GR

Vestigingsplaats

Den Haag

Telefoon (vast)

070 413 11 00

Mobiel

06 51 678 345

E-mail

s.broeseliske@broeseliskevanvlijmen.nl

Website

http://www.broeseliskevanvlijmen.nl/

Aantal werknemers

5-10

Aantal freelancers

0-5

Branche

Advocatuur

Social media 1

@BVVadvocaten

Werkzaamheden

Als advocaten adviseren wij grote én kleinere ondernemingen. Ondernemingen die juridische zaken als integraal onderdeel van de bedrijfsvoering zien. Vandaar onze specialismen vastgoedrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Rechtsgebieden waar de ondernemer bijna dagelijks mee in aanraking komt.

Ons streven is dan ook adviseur én ondernemende gesprekspartner te zijn van onze cliënten. Wij werken in kleine teams van specialisten. Hierdoor blijven de lijnen kort en is de efficiency hoog. In ons netwerk vindt u accountants, fiscalisten, notarissen en advocatenkantoren in binnen- en buitenland. Onze adviezen zijn leesbaar en bij voorkeur bondig. Het in stand houden van commerciële relaties voor ondernemingen heeft onze voorkeur boven het laten escaleren van (potentiële) geschillen. Dit vraagt wel om een specifieke aanpak. Naast kennis en ervaring komen daar ook onderhandelingstechniek en inzicht in de achtergrond van problemen bij kijken.

Is een gerechtelijke procedure onvermijdelijk, dan kan de cliënt rekenen op onze jarenlange ervaring met procederen. Wij staan de cliënt bij in kort geding, bodemprocedure en hoger beroep.