Accountgegevens

Gebruikersnaam

Eddy Zegwaard

Bedrijfsnaam

MoreStorage

Contactpersoon

Eddy Zegwaard

Functie

Directeur

Adres

Goudstraat 65

Postcode

2718 RD

Vestigingsplaats

Zoetermeer

Telefoon (vast)

0798200385

Mobiel

06-54728680

E-mail

Eddy@MoreStorage.nl

Website

http://www.MoreStorage.nl

Aantal werknemers

10-25

Aantal freelancers

5-10

Branche

Detailhandel / Retail

Werkzaamheden

MoreStorage verzorgt alles rondom de verzendingen van webshops en grote handelaren. De goederen komen bij ons binnen en worden geïnventariseerd en in opslag geplaatst. Ons moderne Warehouse Management Systeem (WMS) koppelen wij voor de klant aan de webshop zodat orders direct bij ons binnen komen. Wij verzamelen, verpakken en verzenden het pakket. Dus geen zorgen meer voor de webshophouder die zich hierdoor kan richten op de in- en verkoop en promotie van zijn shop. Uniek zijn wij door aan bedrijven (BtB) en consumenten (BtC) te leveren en dan ook nog grote logistieke opslag voor producenten te verzorgen. Deze combinatie is uniek en vaak een reden om voor ons bedrijf te kiezen als webshophouder. Alles bij 1 party van haven tot verzending.
2019 is het jaar waarin we voor de retouren een aparte afdeling willen gaan opzetten want dat is een hele handel op zich.
Op dit moment, april 2019 hebben wij nog ca. 200 europalletplekken beschikbaar dus maak mij blij en kijk even om je heen voor mij, alvast bedankt